Jak se zaregistrovat

06.02.2011 11:01

 

 Jak se zaregistrovat na Aukro.cz

Registrace na Aukro je velice snadná a úplně zadarmo. Stačí kliknout na reklamu na hlavní stránce a dostanete se přímo na registrační stránku.

Zde vyplníte základní informace o vás (vše co je označeno červenou hvězdičkou,je povinné vyplnit )Tahle část pozůstává nejenom z nezbytných informací ale také z vytvoření uživatelského účtu.Pak Vám na váš email bude zaslána  registrační zpráva. Pokud chcete na aukru ne jenom nakupovat,ale také prodávat  zboží,pak je nutná plná aktivace účtu .Na vaši adresu si necháte zaslat aktivační kód (překontrolujte, zda Vám opět od Aukra přišla na e-mail zpráva o zaslání kódu), který následně napíšete na aktivační stránce. Nezapomeňte si zapamatovat,nebo nejlíp někam napsat  Vaše přihlašovací údaje,aby ste je nezapomněli.A pokud by ste zapomněli,obraťte se na Aukro a údaje Vám pošlou. Hlavně zadávejte dobře jméno matky za svobodna, budete ho v tomto případě potřebovat a také směr.číslo.

 Plná aktivace účtu na www.Aukro.cz

Vzhledem k tomu, že se  Aukro snaží nabídnout všem Uživatelům bezpečné prostředí pro obchodování, je nutné  pro plné využívání služeb aktivace pomocí aktivačního kódu. Po registraci si každý Uživatel může požádat o aktivační kód, který je mu poté do 14 dní doručen poštou. Pomocí tohoto kódu lze provést plnou aktivaci účtu nezbytně nutnou pro zahájení prodeje na Aukru a neomezené využívání našich služeb.

Plná aktivace Aukro účtu je doporučena nejen Prodejcům, ale také Kupujícím. Bez plně aktivovaného účtu se Kupující nemohou účastnit všech aukcí. Prodejce se může rozhodnout, že ve své aukci povolí účast uživatelům bez plně aktivovaného účtu pouze v případě, kdy jde o první transakci kupujícího v aukci s omezením a částka nepřekročí 3000 Kč,Také se však prodejce může rozhodnout,že ve své aukci nepovolí účast uživatelům bez plně aktivovaného účtu. K aktivaci účtu stačí kód zadat pouze jednou.

Pokud nefunguje odkaz na doregistraci, tady je jiný, který funguje všem:

https://ssl.aukro.cz/code/index.php